Koulutukset kesällä 2024

Kesällä 2024 Cane Corso Club Finland ry:n pääkaupunkiseudun treeniryhmä harjoittelee kahdesti viikossa. Yhdistyksen kenttävuorot ovat Talinhuipun koulutuskentällä ja Uutelan koulutuskentällä.

Pääkaupunkiseudun treeniryhmä on kasvanut vuoden 2023 aikana ja koulutusten sisältö järjestetään jäsenien tarpeiden mukaisesti. Vuonna 2023 tarjosimme mm. valmennusta pennuille, tottelevaisuus-koulutusta sekä mahdollisuuksia leikittää koiraa maalimiehen kanssa. Samaan tapaan kuluvana vuonna järjestämme treenien sisällön osallistujien tarpeiden mukaisesti.

Kevään ulkotreenit starttaavat lumien lähdettyä. Koulutustyöryhmämme tiedottaa tarkemmin treeniajoista ja niiden sisällöistä, kuten tarkemmista ajoista eri lajeja harjoitteleville ja eri ikäisille koirille. Järjestämme keväällä myös erityisen harjoituspäivän myöhemmin ilmoitettavassa paikassa, jolla starttaamme ulkokauden. Päivä tulee sisältämään myös koulutus- ja viettiteorioita käsitteleviä luentoja sekä käytännön harjoituksia. Lisätietoja on tulossa helmi-maaliskuun aikana.

Jos sinulla kysyttävää, voit lähettää viestin sähköpostilla osoitteeseen koulutus (at) canecorsoclub.fi.

Mikäli et ole vielä jäsen, mutta haluaisit mukaan toimintaamme, liittyminen käy helposti jättämällä hakemuksen tämän sivun kautta. Jäsenmaksu vuodelle 2024 on vain 15 euroa (perheenjäsenesi liittyessä jäseneksi hänen jäsenmaksunsa on 10 euroa). Mikäli hankit pennun jäsenkasvattajaltamme, tiedustele häneltä, liittääkö hän sinut jäseneksi ensimmäiseksi vuodeksi (kasvattajan liittämän uuden jäsenen ensimmäisen vuoden jäsenmaksu on 5 euroa).

Mustat cane corso -pennut kesällä. Kuva: Jani Suonperä

Siirry ylös