Tietoa meistä

Yhdistys ja yhteisö

Cane Corso Club Finland ry on cane corso -rotuisia koiria rakastavien, omistavien, harrastavien ja kasvattajien ihmisten yhteisö. Treenaamme yhdessä, järjestämme leirejä ja koulutuksia, teemme yhteistyötä ja tuemme toisiamme. Jaamme monipuolisessa joukossamme olevaa tietoa ja taitoa. Viestimme digitaalisten alustojen kautta ja haluamme hyötyä uusien teknologioiden täydestä potentiaalista – samaan aikaan muistamme, että parhaat kohtaamiset ja hetket tapahtuvat usein kasvokkaisissa tapaamisissa.

Cane Corso Club Finland ry on kattojärjestöistä riippumaton yhdistys, joka toimii koko maassa cane corsojen, heidän omistajiensa, kasvattajien ja muiden rodun ystävien hyväksi. Teemme rotua tunnetuksi ja edistämme sen jalostusta Suomessa. Harjoitamme rotuun liittyvää tiedonkeruuta ja tilastointia sekä järjestämme koulutus- ja tiedotustoimintaa.

Yhdistys on perustettu jo vuonna 2005. Useimmat rotua pitkään kasvattaneet kasvattajat ovatkin yhdistyksemme jäseniä. Joka vuosi joukkoomme liittyy uusia pennun omistajia ja muita rodun ystäviä. Kotimaisen yhteistyön lisäksi teemme rotuun liittyvää kansainvälistä yhteistyötä.

Vuoden 2024 alussa yhdistyksellä on noin 140 jäsentä. Jäsenlehtemme Corsopolitan ilmestyy kaksi kertaa vuodessa sähköisessä muodossa.

Yhdistyksen säännöt

Saat yhteyden yhdistykseen osoiteella info (at) canecorsoclub.fi. Alta löydät myös toimihenkilöidemme sähköpostiosoitteet ja muut yhteystiedot.

Hallitus

Puheenjohtaja
Jani Suonperä
puheenjohtaja (at) canecorsoclub.fi

Varapuheenjohtaja
Mervi Raisaari

Sihteeri
Elina Ehrstedt
elina.ehrstedt (at) canecorsoclub.fi

Jäsensihteeri:
Marja  Granbom
jasensihteeri (at)
canecorsoclub.fi

Hallituksen jäsenet
Elina Ehrstedt (sihteeri)
Titta Luoto
Henna Kauppinen
Sari Nygren
Janette Peltosaari
Mervi Raisaari (varapuheenjohtaja)

Varajäsenet
Marja Granbom
Åsa Streng


Muut toimihenkilöt ja työryhmät

Koulutustyöryhmä

Elina Ehrstedt
Henna Kauppinen
Jani Suonperä

Lehtityöryhmä

Sari Poijärvi (toimitussihteeri)
Mirka Vänttinen
Jani Suonperä

Rahastonhoitaja:
Jenni Mäkelä

Verkkolehti Corsopolitan

Corsopolitan ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, toukokuussa ja joulukuussa, jolloin se toimitetaan yhdistyksen jäsenille. Lehdessä kerrotaan eri tavoin corson omistajia koskettavia uutisia, tarinoita ja artikkeleita sekä sanoin että kuvin.

Vuoden 2023 alusta lähtien lehden toimittamisesta vastaa lehtitoimikunta. Taittajana toimii graafikko Pekka Niemi.

Corsopolitania tehdään jäseniltä jäsenille. Niinpä jäsenemme osallistuvat aktiivisesti lehden sisältöön tuottamalla juttuja ja/tai kuvia. Joukossamme on useita eri näkökulmia: kasvattajia, kotikoirien omistajia, juuri pennun hankkineita, näyttelyitä ja palveluskoira-/muita lajeja harrastavia jne. Kannustammekin kaikkia jäseniämme jakamaan tarinoitaan ja kokemuksiaan cane corsoon liittyvistä teemoista.

Millaisia tarinoita jäsenillämme on, miltä arki cane corson kanssa näyttää valokuvissa, millainen on koko corsojen kirjo – siitä kertoo jäsenlehtemme Corsopolitan!

Jäsenenä olet lämpimästi tervetullut mukaan lehden tekemiseen,  oletpa kirjoittaja, ideoija, kuvaaja tai hyvä oikolukija.

Tavoitat lehtitoimikunnan sähköpostiosoitteella: corsopolitan (at) canecorsoclub.fi

Siirry ylös