Tietoa meistä

Cane Corso Club Finland ry on riippumaton yhdistys, joka toimii koko maassa cane corsojen, heidän omistajiensa, kasvattajien ja muiden rodun ystävien hyväksi. Tarjoamme jäsenillemme tietoa ja tukea, tapaamisia, koulutusta ja leirejä. Teemme rotua tunnetuksi ja edistämme sen jalostusta Suomessa. Harjoitamme rotuun liittyvää tiedonkeruuta ja tilastointia sekä järjestämme koulutus- ja tiedotustoimintaa.

Yhdistys on perustettu vuonna 2005 tukemaan ja yhdistämään rotua harrastavia ja rodusta kiinnostuneita henkilöitä. Pitkään rotua kasvattaneet ja sen hyvin tuntevat kasvattajat ovatkin yhdistyksemme jäseniä. Kotimaassa tapahtuvan monipuolisen yhteistyön lisäksi toteutamme myös rotuun liittyvää kansainvälistä yhteistyötä.

Vuoden 2023 alussa yhdistyksessä oli jäseniä 130 kpl. Jäsenlehtemme Corsopolitan ilmestyy kaksi kertaa vuodessa sähköisessä muodossa.

Yhdistyksen säännöt

Hallitus

Puheenjohtaja:
Jani Suonperä
puheenjohtaja (at) canecorsoclub.fi

Varapuheenjohtaja:
Mervi Raisaari

Sihteeri:
Sari Poijärvi
sihteeri (at) canecorsoclub.fi

Jäsensihteeri:
Marja  Granbom
jasensihteeri (at) canecorsoclub.fi

Hallituksen muut jäsenet:

Titta Luoto
Henna Kauppinen
Sari Nygren
Janette Peltosaari
Mirka Vänttinen

Varajäsenet:

Marja Granbom
Sari Poijärvi

Rahastonhoitaja (hallituksen ulkopuolinen):
Jenni Mäkelä

Verkkolehti Corsopolitan

Corsopolitan ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, toukokuussa ja joulukuussa, jolloin se toimitetaan yhdistyksen jäsenille. Lehdessä kerrotaan eri tavoin corson omistajia koskettavia uutisia, tarinoita ja artikkeleita sekä sanoin että kuvin.

Vuoden 2023 alusta lähtien lehden toimittamisesta vastaa lehtitoimikunta. Taittajana toimii graafikko Pekka Niemi.

Corsopolitania tehdään jäseniltä jäsenille. Niinpä jäsenemme osallistuvat aktiivisesti lehden sisältöön tuottamalla juttuja ja/tai kuvia. Joukossamme on useita eri näkökulmia: kasvattajia, kotikoirien omistajia, juuri pennun hankkineita, näyttelyitä ja palveluskoira-/muita lajeja harrastavia jne. Kannustammekin kaikkia jäseniämme jakamaan tarinoitaan ja kokemuksiaan cane corsoon liittyvistä teemoista.

Millaisia tarinoita jäsenillämme on, miltä arki cane corson kanssa näyttää valokuvissa, millainen on koko corsojen kirjo – siitä kertoo jäsenlehtemme Corsopolitan!

Jäsenenä olet lämpimästi tervetullut mukaan lehden tekemiseen,  oletpa kirjoittaja, ideoija, kuvaaja tai hyvä oikolukija.

Tavoitat lehtitoimikunnan sähköpostiosoitteella: corsopolitan (at) canecorsoclub.fi

Millaisia tarinoita jäsenillämme on, miltä arki cane corson kanssa näyttää valokuvissa, millainen on koko corsojen kirjo – siitä kertoo jäsenlehtemme Corsopolitan!