Ilmoittaudu nyt: Cane corso leiri 2024

Kesäleiri tuo cane corsojen ystävät yhteen 31.5. – 2.6.2024 Oikarin tilalla Uuraisissa Jyväskylän kupeessa. 

Jokainen on tervetullut omana itsenään: tämä koskee niin koiria kuin omistajiakin. Päätät itse, mihin osallistut ja minkä verran. Ohjattujen koulutusten ohella leiri antaa jälleen kerran miellyttävän mahdollisuuden tutustumiseen, yhdessäoloon ja ajatusten vaihtoon luonnonkauniissa ympäristössä.

Ilmoittaudu nyt ja varmista paikkasi leirille!

Koulutukset

Tottelevaisuutta treenataan lauantaina Jenni Inkiläisen ohjauksessa. Maalimiehen kanssa voit leikittää koiraasi tai tarvittaessa harjoitella IGP-liikkeitä. Harjoituksia ohjaavat Jani Suonperä ja Miro Sköld. 

Muu toiminta

Joka vuotiseen tapaan leirillä järjestetään Corsosprintti. Nopein corso voittaa kiertopalkinnon. Muita leikkimielisiä kilpailuja ovat mm. koirille järjestettävä houkutusten rata. Ihmisille on tarjolla sauna ja poreamme.

Leiri on loistava ympäristö Sinulle ja koirillesi mukavaan hengailuun ja uuden oppimiseen iästä tai aiemmasta kokemuksesta riippumatta.  Tai haluaisitko tutustua rotuun paremmin tai tavata kaikessa rauhassa cane corsojen omistajia ja kasvattajia? Olet tervetullut leirille myös ilman koiraa!  


Osallistumismaksut

Koko viikonloppu 31.5. – 2.6.
koulutukset, ohjelma, majoitus pe-su, aamupalat ja myöhästetty lounas lauantaina ja kevyt lounas sunnuntaina.
Jäsen 115€/henkilö, ei-jäsen 145€/henkilö

Lauantai 1.6. (päiväkäynti)
Koulutukset, aamupala ja myöhästetty lounas, muu päivän ohjelma.
Jäsen 65€/henkilö, ei-jäsen 85€/henkilö

Siirry ilmoittautumiseen tästä (huom. linkki poistettu tapahtuman jälkeen).

Viikonloppuleirille osallistuville perjantaina on hyvin aikaa toisiin tutustumiseen ja rentoutumiseen grillauksen, saunan ja porealtaan parissa.

Lisätietoja leiristä sähköpostilla info (at) canecorsoclub.fi

Siirry ylös