Suomen Continental Bulldog Yhdistys ry

Suomen Continental Bulldog Yhdistys ry (SCBY) on juuri rekisteröity ja odottaa kotisivujensa aukeamista. Yhdistys on yleishyödyllinen, continental bulldog -rodun kasvattajien, ystävien ja harrastajien yhteisö. Se on myös Suomen Seurakoirayhdistys ry:n jäsen.

Koska Cane Corso Club Finland ry (CCCF) on SCBY:n yhteistyökumppani, se jakaa tämän tiedotteen sivullaan, kunnes SCBY:n omat verkkosivut ovat valmiit.

Hallitus vuonna 2024

Puheenjohtaja: Sari Nygren (puheenjohtaja [at] continentals.fi)
Varapuheenjohtaja: Pepita Katajainen (rahastonhoitaja [at] continentals.fi)
Sihteeri: Jani Suonperä
Rahastonhoitaja: Pepita Katajainen
Muut hallituksen jäsenet: Arja Pyykkö, Elina Ehrstedt, Mervi Raisaari


Suomen Continental Bulldog Yhdistys ry (The Finnish Continental Bulldog Association, SCBY) has just been registered and is waiting for its website to launch. The association is a nonprofit community of Continental Bulldog breeders, enthusiasts, and hobbyists. It is also a member of Suomen Seurakoirayhdistys ry (the Finnish Companion Dog Association).

Since the Cane Corso Club Finland (CCCF) is a partner of SCBY, they will share the association’s contact details on their page until the website is complete.


Suomen Continental Bulldog Yhdistys ry (L’Association Finlandaise du Bulldog Continental, SCBY) vient d’être enregistrée et attend le lancement de son site web. L’association est membre de Suomen Seurakoirayhdistys ry (l’Association Finlandaise des Chiens de Compagnie).

En étant un partenaire de la SCBY, Club du Cane Corso Finlande (CCCF) partage l’information de l’association SCBY voici jusqu’à ce que leur propre site web soit prêt.

Siirry ylös