Valokuvia jäsentemme kotiarkistoista

Valokuvauksen helppous on saanut myös monet koiranomistajat kuvaamaan koiriaan ja niiden arkea aiempaa enemmän. Digikameroiden lisäksi älypuhelimien tarkat kamerat ovat tuoneet uusia mahdollisuuksia koirien kuvaamiseen. Niinpä erityisesti näppäilykuvat (snapshot), ts. suunnittelemattomat tai ilman valmistelua otetut valokuvat, ovat yleistyneet. Samaan aikaan monet myös edelleen nauttivat valokuvaukseen paneutumisesta ja haluavat miettiä tarkemmin, milloin, missä ja miten koiraansa kuvaavat.

Valokuvat ovat muistoja itselle, mutta niiden kautta voi välittää tietoa ja tunteita myös toisille. Siksi pyysimmekin tammikuussa 2024 jäseniltämme, että saisimme kurkistaa heidän kotiarkistoihinsa ja jakaa heidän valitsemiaan valokuvia cane corsoista verkkosivullamme. Iloksemme saimme vastauksena paljon hienoa aineistoa, joista on nähtävissä kooste tässä.

Valokuvilla on lähioikeussuoja ja ne on julkaistu Cane Corso Club Finland ry:n verkkosivulla valokuvaajien luvalla.

Voit halutessasi siirtyä yksittäisiin kuvagallerioihin klikkaamalla valokuvaajan nimeä:

Emilia Kerkelä
Carita Vastahanka
Jannika Kauppinen
Marja Granbom
Meeri Väisänen
Mika Vastahanka
Mila Ellen Peltoniemi

Yksittäistä kuvaa klikkaamalla voit tarkastella sen suurempaa versioita (jokainen avautuu uudessa välilehdessä).


Sohvi

Kuvaaja: Emilia Kerkelä


Elmo, Pena

Kuvaaja: Carita Vastahanka


Kuvaaja: Jannika Kauppinen


Kuvaaja: Jannika Kauppinen – Muokkaus: Mila Ellen Peltoniemi


Kuvaaja: Marja Granbom


Kuvaaja: Meeri Väisänen


Pena Ensiö Pöntinen

Kuvaaja: Mika Vastahanka


Kuvaaja: Mila Ellen Peltoniemi

Siirry ylös